Μονεμβασιά, "η επιβλητική"!


Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη από πανέμορφα μέρη για να επισκεφθεί κάποιος. Προορισμοί για όλες τις εποχές του χρόνου είναι παντού στην χώρα μας και μας περιμένουν να τους επισκεφθούμε.

Στο ταξιδιωτικό Γραφείο My Road Trip, ένας από τους προορισμούς που αγαπάμε είναι η επιβλητική Μονεμβασιά.

Προορισμός Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όλες τις ηλικίες, όλες τις εποχές του έτους. Μια επίσκεψη στην παλιά πόλη, εξηγεί τον χαρακτηρισμό της Μονεμβασιάς ως “επιβλητική”. Πρόκειται για έναν ολοζώντανο μεσαιωνικό οικισμό, που μεταφέρει τον επισκέπτη αιώνες πίσω στο χρόνο.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι αποτελεί ένα από τα παγκόσμια μνημεία, χαρακτηριστικά της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής και ιστορίας.


Τα αξιοθέατα


Δεκάδες τα αξιοθέατα της περιοχής, καθιστώντας την ένα μέρος το οποίο αξίζει να επισκεφθεί κάποιος ξανά και ξανά. Στα αξιοθέατα της Μονεμβασιάς συγκαταλλέγονται εκκλησίες, μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, θεωρώντας αυτονόητο ότι ολόκληρη η Μονεμβασιά είναι από μόνη της ένα τεράστιο αξιοθέατο.


Τέσσερις εποχές



Μια επίσκεψη στην Μονεμβασιά είναι το ίδιο απολαυστική όλες τις εποχές. Ιδανική για καλοκαιρινές εξερευνήσεις και βουτιές στις αξιόλογες παραλίες της, φθινοπωρινές βόλτες χέρι χέρι στα πλακόστρωτα στενά με τα φύλλα από τα δέντρα να αιωρούνται, χειμωνιάτικες αποδράσεις με την παρέα ή ανοιξιάτικες πεζοπορίες στην πολύχρωμη φύση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποδράσετε μαζί μας στην πανέμορφη Μονεμβασιά!  Σας προσκαλούμε να την ανακαλύψετε μαζί με το ταξιδιωτικό Γραφείο My Road Trip.


Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου My Road Trip για να ανακαλύπτετε όλους τους μοναδικούς προορισμούς εδώ: http://myroadtrip.gr/