Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τον μύλο των Ξωτικών


Γιατί άραγε ο μύλος των Ξωτικών είναι από τα δημοφιλέστερα πάρκα την περίοδο των εορτών στην Ελλάδα; Γιατί σύσσωμοι μικροί και μεγάλοι σπεύδουν από όλη την χώρα για να τον επισκεφθούν; Τι είναι το ξεχωριστό στον μύλο των Ξωτικών;

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε την ανάγκη να ξαναγίνουμε παιδιά. Ποιος δεν θα έδινε τα πάντα για να ξαναγίνει έστω για λίγο παιδί, χωρίς έγνοιες, άγχη, χρέη, δάνεια, αβεβαιότητα κλπ;

Η γλυκιά μελαγχολία των εορτών μας φέρνει μνήμες από ζεστά οικογενειακά τραπέζια και πολλά δώρα! Οικογενειακές στιγμές που είτε τις ζήσαμε μικροί, είτε τις ζούμε τώρα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, είτε ευχόμαστε να τις ζήσουμε στο μέλλον.
Ο μύλος των Ξωτικών είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι τα όνειρα και οι ευχές μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όσο απίθανο και αν μας φαίνεται.

Μια γλυκιά πρωτοβουλία:


Ο μύλος των Ξωτικών, πρωτοξεκίνησε το 2011 όταν ο Άγιος Βασίλης γέμισε τα Τρίκαλα μαγική χρυσόσκονη... 

Ο Δήμος Τρικκαίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων και η e-Trikala Α.Ε. πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά, αλλά και να πετύχουν  την «ανατροπή» του ομολογουμένως δυσάρεστου κλίματος που βιώνουμε στις τοπικές κοινωνίες.

Ο μύλος των Ξωτικών λοιπόν, συμβολίζει για όλους μας την χαμένη αθωότητα, τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, την αναγέννηση της ψυχής μας μέσα από το εορταστικό πνεύμα.
Ειδικά φέτος, που η κοινωνία μας κλονίστηκε από τις δυσχέρειες, έχουμε ανάγκη να ξαναγίνουμε παιδιά.

Δωρεάν "χορηγία χαράς"


Στον μύλο των Ξωτικών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλοι, μπορούν να συμμετέχουν στις δεκάδες πρωτότυπες δράσεις που σχεδιάζονται κάθε χρόνο με αγάπη και φαντασία. Το σπίτι του Άη Βασίλη, το παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, Η αιώνια πηγή σοκολάτας, το ταχυδρομείο των Ξωτικών, Το πηγάδι των ευχών είναι μερικά μόνο από τα δρώμενα που έχουν στηθεί και φέτος στο μεγαλύτερο εορταστικό πάρκο στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον μύλο των Ξωτικών στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip διοργανώνει ολόκληρο τον Δεκέμβριο μονοήμερες και διήμερες αποδράσεις στον μύλο των Ξωτικών

Είτε μόνοι σας, είτε με τα παιδιά σας, ή ακόμη με τα εγγόνια και τα ανίψια σας, ο Μύλος των Ξωτικών σας περιμένει!
Ελάτε και εσείς μαζί μας και νιώστε ξανά παιδιά στην μεγαλύτερη εορτή των Χριστουγέννων!
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και την σελίδα μας στο Facebook