Ξεχωριστό Καρναβάλι στο Bansko γιατί μπορούμε!


Αν βαριέσαι στα Καρναβάλια να βγεις πάλι στα ίδια κλαμπ, το οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας με τον θείο Μπάμπη να τσακίζει τα πάντα, την θεία Κούλα να σε ρωτάει πότε θα παντρευτείς, τον λιγούρη γείτονα να χαλβαδιάζει όλα τα θηλυκά της οικογένειας μέχρι και την γάτα και τον μικρό Παναγιωτάκη να κλαίει δίχως αύριο γιατί δεν πέταξε ο χαρταετός, τότε είσαι για Bansko φέτος!

Πλησιάζουν τα Καρναβάλια και η Καθαρά Δευτέρα και έχουν ήδη αρχίσει οι ενοχλητικές διαφημίσεις από τα Jumbo, το παραλήρημα της παρέας για το τι θα ντυθείτε και η μάνα σου να γράφει την λίστα για τα νηστίσιμα ψώνια για τα κούλουμα... Εντάξει δεν περιγράφω άλλο!

Πάμε Bansko φέτος!!!


🏂🎿🎊   Slalom και παιχνίδια στο χιόνι, πάρτυ μέχρι το πρωί, ξενοδοχειάρες με σπα και πρωινά βγαλμένα από τα πιο λαίμαργα όνειρα σου! Τι άλλο θέλεις για τις φετινές αποκριές?

Στα highlights προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στην Σόφια, για ψώνια σε τιμές Βουλγαρίας, αλλά και για να θαυμάσετε με πλήρη πεζή ξενάγηση την πόλη. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε επιπλέον προαιρετική εκδρομή στα Ιαματικά Λουτρά σε απόσταση μόλις 10' από το Bansko με ελεύθερη χρήση του φυσικού σπα και αφήστε τους άλλους να σαρδελοποιούνται στην Πάτρα από την οχλαγωγία (!!!). Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε προαιρετικά θέση για το Αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει στο πιο γνωστό μαγαζί του Bansko ώστε να μην σας λείψει και το Αποκριάτικο στοιχείο!

Απολαύστε τον καφέ σας με θέα το χιονισμένο βουνό Pirin και γευθείτε την φιλόξενη κουζίνα της περιοχής! Στο Bansko θα αισθανθείτε "σαν το σπίτι σας" η πλειοψηφία γύρω σας θα μιλάει Ελληνικά, στα μαγαζιά θα ακούτε Ελληνική μουσική, ενώ και το φαΐ θα είναι σε κυβικά Ελληνίδας γιαγιάς (με χαμηλότερες τιμές από ότι εδώ βέβαια!).

Τι περιμένεις; Κλείσε τώρα θέση και έλα μαζί μας να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια και να τα "σπάσουμε" φέτος στο Bansko γιατί μπορούμε! 
Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου My Road Trip για να ανακαλύπτετε όλους τους μοναδικούς προορισμούς εδώ: http://myroadtrip.gr/