Νέα υπηρεσία από 15/4! Εxtreme sports για την παρέα!



                                                                  
MY EXTREME TRIP!
Η υπηρεσία εναλλακτικού τουρισμού, από σήμερα έχει όνομα!


Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού My Road Trip δραστηριοποιείται εδώ και 3 χρόνια στην αγορά του εναλλακτικού τουρισμού, εκτός των κλασικών εκδρομικών υπηρεσιών. Extreme δραστηριότητες αέρα, βουνού, εδάφους και θαλάσσης έχουν βρεί «σπίτι» στο γραφείο μας, κάνοντας το My Road Trip το μοναδικό πραγματικό γραφείο εναλλακτικού τουρισμού στην Αθήνα!

Μετά από συνεχή επένδυση χρήματος και ομαδικής δουλειάς του My Road Trip Team, χιλιάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών, και πετυχημένων συνεργασιών με εξειδικευμένους συλλόγους και σχολές εναλλακτικών αθλημάτων, επιλέχθηκαν οι καλύτεροι συνεργάτες, για να δημιουργήσουμε πακέτα συμφέροντα προς τους καταναλωτές, φέρνοντας ένα βήμα πιο μπροστά μία αγορά που -μέχρι τώρα- ήταν για λίγους!

Είτε λόγω αυτούσιου κόστους, είτε αδυναμίας μετάβασης στα σημεία των δραστηριοτήτων, το συνολικό κόστος για κάποιον να γνωρίσει την αδρεναλίνη πετώντας, πέφτοντας, κολυμπώντας, κατεβαίνοντας ποτάμια, καταρράκτες, βουνά ή καταδυόμενος σε άγνωστα νερά, ήταν σχεδόν υπερβολικό. Όμως όχι πια…

Η υπηρεσία «My Extreme Trip» γεννήθηκε με κόπο, και ήρθε για να μείνει! Μία υπηρεσία φτιαγμένη στα μέτρα της παρέας που θέλει το κάτι διαφορετικό, χωρίς την ανάγκη (και το πολύ υψηλό κόστος) να μαζευτούν δεκάδες άτομα για την εξασφάλιση προσιτών τιμών! 

Τώρα, από μόλις 4 άτομα έως και 8 στο σύνολο, προσαρμόζουμε extreme πακέτα καταδύσεων, rafting, rappel, παρα πέντε (αλεξίπτωτο πλαγιάς), para moteur, ελεύθερης πτώσης κλπ με κόστος μικρότερο του μεμονωμένου, και φυσικά ακυρώνοντας εντελώς το κόστος αυτής της παρέας για μετακίνηση, προσφέροντάς την με δικό μας όχημα. Κάτι που ανέβαζε ριζικά το κόστος της ανά άτομο! 
Απλά κανονίστε το χρόνο σας, πείτε μας ποιά μέρα θέλετε να "ξεφύγετε", και απλά ΦΥΓΑΜΕ!

Βρείτε λοιπόν το πακέτο που σας ταιριάζει! Μαζέψτε την παρέα, εξοπλιστείτε με χαμόγελα και όρεξη για δράση και περιπέτεια, και ένας καινούριος κόσμος γεμάτος ανοίγεται μπροστά σας!
Ο κόσμος των EXTREME SPORTS!!!

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα μας στο myroadtrip.gr (τομέας «EXTREME TRIPS!»)
*Διαθέσιμα από 15/4!!!